Kumokinoko@studio fotopages

By: aida rashiqah ab jalil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Thursday, 8-Oct-2009 11:07 Email | Share | | Bookmark
shot pagi syawal di kg pinang seribu, muar, johor























































Thursday, 8-Oct-2009 03:37 Email | Share | | Bookmark
hanis n hafizah outdoor tmn layang2






























































































































































































































Monday, 5-Oct-2009 04:54 Email | Share | | Bookmark
family k dah

 
 
 























































































Tuesday, 7-Jul-2009 09:51 Email | Share | | Bookmark
Langkawi Trip

Entry kali ni banyak sikit gambar yang saya uploadkan..sebab setiap saat yang kami lalui sangat menyeronokkan! Jika ada orang bertanya di mana mahu bercuti, saya akan syorkan ke Langkawi. Tempatnya bukan saja cantik malah bersih juga. Percutian kali ini saya bagi lima bintang sebab saya suka sangat....! Seronok juga sekali sekala kita dapat lakukan aktiviti luar yang mencabar..walaupun hanya menaiki cable car, tapi bagi orang yang gayat seperti saya pastilah ianya sesuatu yang ekstrem. Menaiki bot mengelilingi pulau, memberi makan helang dan berjalan di dalam gua juga sesuatu yang menyeronokkan kerana ianya di luar kebiasaan kita...Yang lebih menyeronokkan adalah bila satu group satu kepala..jadi kita tak rasa janggal bersama walaupun pertama kali bersua..Kepada Ashraf, Rashid, Hanis, Baha dan isterinya, Ina, saya ucapkan terima kasih kerana memberi yang terbaik untuk percutian ini. Kepada suami saya Zawawi juga, thanks bie..i love u so much !!



























































































































































Saturday, 6-Jun-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
Cameron Highland....What A Beautifull Things !

Baru-baru ni kami ada la pegi jalan-jalan di cameron... lagipun dah lama hasrat nak ke cameron ni tertangguh...Seronok juga sekali-sekala menghirup udara segar. maklumlah...kat sini banyak pokok lagi, kat KL pulak pokok bukan tak de, tapi dah semakin kurang dek pembangunan yang semakin pesat. Satu lagi perkara yang menjadikan tempat ni istimewa ialah STRAWBERRY...

Mmmm....best sangat !Cam tak nak balik pun ade..!



















[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net